Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendenalmere.nl


  Helderzienden uit Almere geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live helderzienden uit Almere
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendenalmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Je bent een hele lieve vrouw om mee te praten. Eerlijk en recht door zee. Je hebt mij weer gerust gesteld. Ik hou je op de hoogte hoe alles gaat verlopen. Ik raad iedereen aan om je eens te bellen. Hele fijne inzichten heb ik gekregen. Mijn dank is groot. Tot gauw knuffels.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sophia   Ervaring van Anoniem met helderziende Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Zojuist heb ik Matheid gesproken, wat een lieve eerlijke vrouw. Ze omschreef de situatie zoals het is, was direct raak zonder dat ik haar iets vertelde. Een vrouw met kracht EN bemoediging en advies. Dank je wel lieve Matilda een kus en een knuffel. Joy.




Ervaring van Joy met helderziende Mathilda   Ervaring van Joy met helderziende Mathilda   Ervaring van Joy geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Ik heb voor de eerste keer met jou gesproken, ik wacht op de resultaten van je voorspellingen.

Ik bel je zeker nog eens terug , je bent een zeer toffe vrouw om mee te praten.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Mathilda   Ervaring van Inge met helderziende Mathilda   Ervaring van Inge geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Zo eerlijk en zo duidelijk en zo zuiver. Je zegt waar het op staat zonder inbreng van eigen fantasie zoals de meeste "mediums" online wel doen. Je weet dingen die ik je nooit verteld hebt. Er zijn sinds ik je gesproken heb zo veel mooie dingen op mijn pad gekomen. Je ziet het precies voor je zoals het is. Ik ben door jou niet alleen dat marsmannetje van een man beter gaan begrijpen, ik begrijp mijn paard ook. Dank je wel. Ik kom heel gauw weer terug.




Ervaring van G met helderziende Qikyra   Ervaring van G met helderziende Qikyra   Ervaring van G geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne-Fleur
  Ervaring met helderziende Anne-Fleur
  Goeie middag Anne-Fleur,
Hartelijk dank vr het aangename gesprek van gister (16/07). Warme groet, Myriam.




Ervaring van Myriam met helderziende Anne-Fleur   Ervaring van Myriam met helderziende Anne-Fleur   Ervaring van Myriam geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Shania
  Ervaring met helderziende Shania
  hoi Shania ,
Ik wou je even bedanken voor de goede reading . En wou je ook zeggen dat wat ik onmogelijk achtte en jij maar bleef herhalen dat het toch ging lukken ook daadwerkelijk is uitgekomen .
Mijn dank en tot gauw .




Ervaring van Linda met helderziende Shania   Ervaring van Linda met helderziende Shania   Ervaring van Linda geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Emma
  Ervaring met helderziende Emma
  U bent een hele lieve, rustige vrouw. Het voelde meteen vertrouwd en fijn om mee te praten. Bedankt voor het mooie gesprek en ik hou u op de hoogte van alle vorderingen. En hopelijk gaat de nieuwe job gauw komen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Emma   Ervaring van Anoniem met helderziende Emma   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne, je bent een topvrouw. Bedankt voor alles 't bevestigen van m'n gevoel, superb. Ga je zeker weer een x bellen.

Xxx
R.




Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Zij is echt heel goed. Geen nonsens. Geen lange gesprekken. Straight to the point. Gewoonweg top.




Ervaring van Vrouw met helderziende Sissy   Ervaring van Vrouw met helderziende Sissy   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Richard
  Ervaring met helderziende Richard
  Hai Richard, ik heb je net gesproken.
Helaas verbrak het verbinding.
Hoop je gauw te spreken, ik vond het een fijn gesprek.




Ervaring van Rishma met helderziende Richard   Ervaring van Rishma met helderziende Richard   Ervaring van Rishma geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Wat een fantastisch gesprek heb ik met u gehad. U had exact de juiste omschrijving vd mensen uit m n verleden en omschreef mijn dierbare zoons precies zoals ze zijn. Ik weet nu ook zeker dat ik het goede pad bewandel en mag het oude negatieve achter me laten. Qikyra, nogmaals dank En tot hoor ns. X.




Ervaring van O met helderziende Qikyra   Ervaring van O met helderziende Qikyra   Ervaring van O geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Intens dankbaar ben ik voor de prachtige en liefdevolle coaching van Vitta. Het is te groot voor woorden dat zij mij heeft bijgestaan in de periode dat ik mij wilde ontwikkelen.

Tijdens de coaching beschrijft Vitta alles zo mooi, duidelijk, liefdevol en vooral geduldig.

Een prachtige en waardevolle coaching en waarbij het bewustzijn hieruit heeft mogen voortgekomen.

Door te leven vanuit mijn hart gaat er nu een pad voor me open, ondoorgrondelijk en speciaal. Ik voel de liefde van Hierboven en word ook daardoor heel bewust van het verdere zijn. Mij hart, mijn hele bestaan heeft nu antwoorden op vragen gekregen die ik al langer koesterde.

Ik kan nu spreken vanuit mijn hart, zuiver en puur en hoop dat de mensheid deze liefde ook kan aanvoelen.

Deze coaching heeft me nog sterker gemaakt in mijn vertrouwen in het eeuwige leven.

Een prachtige mens, om mensen bewust te verhogen.

Bedankt Vitta, dat ik het contact met mijn ziel via jou mocht vinden.

In diepe Liefde en dankbaarheid,.




Ervaring van Rana met helderziende Vitta   Ervaring van Rana met helderziende Vitta   Ervaring van Rana geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  topvrouw met een hart van goud. Zeker de moeite om eens te bellen.




Ervaring van Tim met helderziende Sanne   Ervaring van Tim met helderziende Sanne   Ervaring van Tim geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Fijne gesprek gehad met Sissy zo daarnet. Fijne en leuke dame om mee te praten. Zegt hoe het zit en draait er niet om heen. Top dame. Zeker een aanrader .




Ervaring van Stefanie met helderziende Sissy   Ervaring van Stefanie met helderziende Sissy   Ervaring van Stefanie geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, sprak je vorige week en je zag dat ik bericht zou krijgen heel snel, je advies was om het even los te laten,en het universum z,n werk laten doen, en je heb gelijk ik heb de baan, en het contact is terug tussen hem en mij zo blij mee wilde je bedanken voor je mooie inzichten, en de rust die je gaf. Liefs An en tot snel topppertje.




Ervaring van An met helderziende Sanne   Ervaring van An met helderziende Sanne   Ervaring van An geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mina
  Ervaring met helderziende Mina
  Vanmorgen heb ik mina gesproken, wat een geweldige medium, bemoedigend en hoopvolle voorspelling, een aanwinst op de lijn.
Ik bel je gauw weer een dikke xxxxx Joy.




Ervaring van Joy met helderziende Mina   Ervaring van Joy met helderziende Mina   Ervaring van Joy geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  In 1 woord perfect. Bellen waard, ze voelt goed aan, en geeft snelle zuivere antwoorden. Vrouw die oprecht en vriendelijk is.




Ervaring van Sel met helderziende Mathilda   Ervaring van Sel met helderziende Mathilda   Ervaring van Sel geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Seonah
  Ervaring met helderziende Seonah
  Beste seonah. had je juist aan de lijn. Ik vond het een super gesprek en je voelde mijn situatie heel goed aan.
Je hebt me gerust kunnen stellen en zal zeker niet opgeven. dank je wel en ik bel je zeker nog eens op.




Ervaring van Sarah met helderziende Seonah   Ervaring van Sarah met helderziende Seonah   Ervaring van Sarah geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Dank je wel Petrus voor het zo eerlijke en heldere consult rond mijn werksituatie.




Ervaring van sara met helderziende Petrus   Ervaring van sara met helderziende Petrus   Ervaring van sara geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Hey Rin heb geobserveerd over de persoon ,en je heb gelijk zeg .heel goed van je en er is iets uit gekomen .ik kan nu er iets mee doen thx ik blijf je bellen tot volgende keer en
gesprek met u was heel goed .

B R.




Ervaring van B  R met helderziende Rin   Ervaring van B  R met helderziende Rin   Ervaring van B R geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Sorry Sorry Gunter nooit heb ik in de gaten gehad dat ik de sterretjes moest aan klikken ten onrechte kreeg je daar door er maar 3 .

Bij deze de 5 sterren die je echt verdient , meer dan dat verdien je met je mooie gave.

tot snel.




Ervaring van moeder theresa met helderziende Gunter   Ervaring van moeder theresa met helderziende Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tessa
  Ervaring met helderziende Tessa
  Tessa ziet hetgeen dat er speelt bijzonder juist. Bij mijn oudste zoon zag ze dat hij zou slagen maar dat het om 2 vakken zou spannen. Dat klopte exact, hij heeft een her moeten doen en is uiteindelijk geslaagd.




Ervaring van O met helderziende Tessa   Ervaring van O met helderziende Tessa   Ervaring van O geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess 1 woord top. Zo veel mediums gesproken, maar zij heeft in alles verheldering gegeven, aanrader.




Ervaring van Sel met helderziende Tess   Ervaring van Sel met helderziende Tess   Ervaring van Sel geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Dag Mathilda,

ik heb je zonet gesproken, je wist rust te brengen en kwam duidelijk over.
Momenteel zit ik in een groeiproces waar ik veel uit ga leren.
wat er verder komen zal zal wel duidelijk worden als het komt.
lk ben alvast benieuwd naar wat er me te wachten staat.
bedankt
karolien.




Ervaring van karolien met helderziende Mathilda   Ervaring van karolien met helderziende Mathilda   Ervaring van karolien geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Ik had deze dame eerder gesproken, en ik vind haar zo goed en zuiver. Bedankt van Carolien.




Ervaring van Carolien met helderziende Mathilda   Ervaring van Carolien met helderziende Mathilda   Ervaring van Carolien geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Beste Gunter.

Dank je wel voor het mooie en bijzondere gesprek, je ben een fijn medium en mens om mee te praten. Zo zuiver en oprecht vind je maar weinig, je bent een TOPPER GUNTER.

tot snel.




Ervaring van moeder theresa met helderziende Gunter   Ervaring van moeder theresa met helderziende Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Patricia
  Ervaring met helderziende Patricia
  Patricia is top. Ziet dingen juist, lief eerlijk en zeer geduldig.
Neemt je serieus.

Een aanrader.

Dankjewel Patricia voor je super geduld en je uitgebreide antwoorden. xx Karin.




Ervaring van Karin met helderziende Patricia   Ervaring van Karin met helderziende Patricia   Ervaring van Karin geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Zelfs een naam van iemand die ik ken kon ze opnoemen. Erg onder indruk. Bedankt. :).




Ervaring van J. met helderziende Mathilda   Ervaring van J. met helderziende Mathilda   Ervaring van J. geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Top vent , eerlijk en oprecht en helpt me al voor een zeer lange periode. niks geen valse beloftes en houd je niet langer aan de lijn dat nodig Is .




Ervaring van L met helderziende Gazali   Ervaring van L met helderziende Gazali   Ervaring van L geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Mathilda is geweldig. Bel haar.
Ik kreeg zelfs een boodschap van mijn overleden oom. Echt heel bijzonder.




Ervaring van B met helderziende Mathilda   Ervaring van B met helderziende Mathilda   Ervaring van B geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Annick, je bent ongelofelijk goed . De moeite waard om jou te bellen .




Ervaring van K met helderziende Annick   Ervaring van K met helderziende Annick   Ervaring van K geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Annick, je bent ongelofelijk goed . De moeite waard om jou te bellen .




Ervaring van K met helderziende Annick   Ervaring van K met helderziende Annick   Ervaring van K geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Dag lieve schat. Dank u voor uw consult. Ik zal zeker doen wat u adviseerd. Het gaat nu rustig tussen hun. Ik heb ze gekalmeerd. En voorlopig blijft ze hier. Ze missen elkaar wel want ze is nu ergens anders maar ze is best verdrietig geweest. En hij vind het ergens zielig voor haar. Ik heb het wel voor elkaar dat ze gewoon hier kan komen en niemans is boos meer. Ik ga precies doen wat u zegt. Super dank voor alles. We houden contact ok. Veel liefs San. B.




Ervaring van San. met helderziende Gunter   Ervaring van San. met helderziende Gunter   Ervaring van San. geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marco
  Ervaring met helderziende Marco
  Marco je bent een top medium , je ziet de dingen die er zijn. en jou voorspelling
komen ook wel uit dus je gaat mij nog terug horen .als ik nog met iets zit
ik raad dan iedereen aan om Marco te bellen.




Ervaring van anomiem met helderziende Marco   Ervaring van anomiem met helderziende Marco   Ervaring van anomiem geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Bedankt voor de afgelopen tijden. Je zat er altijd Boem. bovenop. Je hebt me geholpen met een dosis humor. Curryworst smaakt beter dan paella gunter. Ook op een huwelijksfeest.




Ervaring van Vrouw met helderziende Gunter   Ervaring van Vrouw met helderziende Gunter   Ervaring van Vrouw geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendenalmere.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendenalmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendenalmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendenalmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden