Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendenalmere.nl


  Helderzienden uit Almere geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Tineke
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendenalmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Heel aangename eerlijke vrouw. Ik hoop dat ook deze keer jou voorspelling uitkomt zoals gewoonte. Je weet Direct alles haarfijn uit te leggen.




Ervaring van Sonia met helderziende Tineke   Ervaring van Sonia met helderziende Tineke   Ervaring van Sonia geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Top top top .
Voorspelling is uitgekomen.
Nu nog de rest ik bel gauw weer.
Nathalie.




Ervaring van Nathalie met helderziende Tineke   Ervaring van Nathalie met helderziende Tineke   Ervaring van Nathalie geplaatst op 4 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Je voorspelling is uitgekomen Tineke. Echt heel knap van je. Word altijd heel blij van jou en heb het boek besteld hoor. Dank je voor je wijze woorden. Tot gauw weer je hoort mij snel weer.




Ervaring van anoniem met helderziende Tineke   Ervaring van anoniem met helderziende Tineke   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Mijn favoriet. Zo,n lieve vrouw. Ik wordt altijd blij van haar. Ze geeft liefdevolle adviezen en haar voorspellingen komen ook uit.

Liefs Elke.




Ervaring van Elke met helderziende Tineke   Ervaring van Elke met helderziende Tineke   Ervaring van Elke geplaatst op 8 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Tineke, er is er maar eentje die altijd het bij het rechte eind heeft en dat ben jij. Soms is het lang wachten vooraleer een voorspelling van jou uitkomt maar het komt zeker en vast. Al enkele keren mogen ervaren dat ik dacht nee deze voorspelling is te zot voor woorden. Maar ja hoor ze komt voor 100 procent uit. Tineke je bent een topwijf met een gave die goud waard is.




Ervaring van Lily met helderziende Tineke   Ervaring van Lily met helderziende Tineke   Ervaring van Lily geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Lieve Tineke,

Ik bel u regelmatig en wil u bedanken voor al uw mooie readingen.voor uw geduld en lieve woorden.
U bent voor mij de beste. Als ik in de knoop zit, dan bel ik u. U geeft mij weer moed zodat ik weer vertrouwen krijg.
Nogmaals dank voor alles.

Liefs,
Sheri.




Ervaring van Sheri met helderziende Tineke   Ervaring van Sheri met helderziende Tineke   Ervaring van Sheri geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Tineke dankjewel om er steeds te zijn en de juiste adviezen en inzichten te geven. Je bent een toppertje hoe jij situaties kan inschatten. Voorspellingen komen steevast uit . Al 200xheb k je gebeld met altijd diezelfde vraag je geduld lijkt wel eindeloos altijd blijf je even sympathiek. Je bent net een tweede mama voor mij..




Ervaring van Grace met helderziende Tineke   Ervaring van Grace met helderziende Tineke   Ervaring van Grace geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Je bent lief en heb de waarheid gezegd alles klopte. Wat je niet kon weten want heb niks gezegd maar jij wist het heel goed. Mij hoor je gauw hoor je bent een topper en een aanrader echt waar. Het is niet de eerste keer dat wat je me zei uit is gekomen.




Ervaring van Zeeze met helderziende Tineke   Ervaring van Zeeze met helderziende Tineke   Ervaring van Zeeze geplaatst op 1 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Tineke is top super lieve vrouw die geen sprookjes verteld maar wel de realiteit. Bel haar regelmatig altijd dezelfde vraag maar ze blijft steeds even vriendelijk niks is haar teveel. En wat nog het meest belangrijke is haar voorspellingen komen uit die ze doet. Dikke 10 voor Tineke.




Ervaring van Babette met helderziende Tineke   Ervaring van Babette met helderziende Tineke   Ervaring van Babette geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Dank u wel voor uw 2 mooie korte gesprekjes van daarnet mw Tineke. Ik ga uw advies ook opvolgen over die warme cola en es kijken hoe gauw het werkt. Heb helaas geen houten lepel in huis dus dan maar die cola een half uurtje laten staan. Jammer dat ik niet eens de kans kreeg om u bij geen van beide gesprekjes te bedanken. Dus bij deze hartelijk bedankt voor onze korte maar fijne gesprekjes. En wanneer het zover is laat ik u weten als het zilver of goud is (maar mijn gevoel zegt nu al goud en een bracelet en/of oorbellen). Ik bel u zeker weer.

Judy.




Ervaring van Judy met helderziende Tineke   Ervaring van Judy met helderziende Tineke   Ervaring van Judy geplaatst op 31 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Hallo Tineke, heb u zojuist aan tel gesproken. U zei dat ik me heel verbonden voelde met Spanje, en dat ik de stap ga nemen om daar te gaan werken wonen.Ook dat er een nieuwe man op mijn weg zou komen heel snel, ik heb de sleutel in de hand zei u en ik mag bepalen wat of hoe of met wie. Nou we gaan het zien of hopelijk proeven beleven. Laat u weten als uw voorspelling over mij gaat uitkomen. Lieve groet, Hannie.




Ervaring van Hannie met helderziende Tineke   Ervaring van Hannie met helderziende Tineke   Ervaring van Hannie geplaatst op 31 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Tineke is echt een aanrader, altijd staat ze met raad en daad u bij. Ze is zo een lieve vrouw met een hartje van goud. Altijd.klaar om te helpen al stel je 200x keer zelfde vraag ze is even behulpzaam en wat een engelengeduld. Elke voorspelling dat ze gedaan heeft al is tot in de puntjes uitgekomen. Bel haar ze is de beste.




Ervaring van Babette met helderziende Tineke   Ervaring van Babette met helderziende Tineke   Ervaring van Babette geplaatst op 1 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Wat een lieve dame met zo'n lieve stem. Tineke, je zag het helemaal zoals het is. Hopelijk komt alles binnenkort uit, eentje is al uitgekomen. Niet voor niets dat Tineke altijd bezet is. Ze is meer dan haar sterren waard.




Ervaring van Anoniem met helderziende Tineke   Ervaring van Anoniem met helderziende Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Lieve Tineke, dank je voor alle steun, de inzichten en de eerlijke voorspellingen.
Ik heb er veel aan gehad. En je bent ook nog eens een lieverd. Ik bel voortaan alleen jou.




Ervaring van Maria met helderziende Tineke   Ervaring van Maria met helderziende Tineke   Ervaring van Maria geplaatst op 20 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Voorspelling van paar maand geleden nu volledig uitgekomen. Kon t op moment ni geloven maar tineke zat er wel bonk op. Ik vind t geweldig wat zij ziet alle sterren en meer waard.




Ervaring van wendy pemen met helderziende Tineke   Ervaring van wendy pemen met helderziende Tineke   Ervaring van wendy pemen geplaatst op 30 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Tineke is een ontzettend lieve vrouw en goed in het geven van inzichten. Haar voorspellingen komen uit. Zij is mijn favoriet hier op de lijn. xxx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Tineke   Ervaring van Anoniem met helderziende Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Haar voorspellingen komen uit. Dank je voor de geduldige gesprekken. Een Dame en medium die spreekt uit haar hart en hetgeen zij doorkrijgt. Groetjes B.




Ervaring van Bo met helderziende Tineke   Ervaring van Bo met helderziende Tineke   Ervaring van Bo geplaatst op 25 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Super vriendelijke vrouw met zeer rustgevende stem.
Je kunt alles vragen en als Tineke het weet zegt ze dat ook altijd eerlijk
Ze draait nergens omheen is open en eerlijk.
Mijn kaartlegging van ruim half jaar terug is bijna alles wat besproken is uitgekomen .
Er kunnen nu nog steeds dingen uitkomen dus wie weet komt de rest ook uit.
Over een paar dingen had ik niet gelooft ze zouden gebeuren, en toch kwamen ze uit
Tineke is echt geweldig, ik ga haar zeker vaker bellen nog.

Grt van dierenvriend N.




Ervaring van N. met helderziende Tineke   Ervaring van N. met helderziende Tineke   Ervaring van N. geplaatst op 13 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Fijn om je weer ff te spreken. Bedankt voor je mooie legging en je luisterend oor en wijze raad. Tot bels.




Ervaring van Wendie met helderziende Tineke   Ervaring van Wendie met helderziende Tineke   Ervaring van Wendie geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Hoi Tineke, thanks voor de warme uitstraling, bij elk consult je geeft, echt, puur en geruststellend. Zonder ook maar iets te vertellen, verras je mij elke x weer met de zuivere antwoorden die je doorkrijgt. Je zet mijn ongeduld om in geduld, zeker op mijn relatievlak, en kom ik elke x terug in mijn eigen kracht. Kortom, kort en krachtig. Tot bels, lieve groetjes Bo.




Ervaring van bo met helderziende Tineke   Ervaring van bo met helderziende Tineke   Ervaring van bo geplaatst op 5 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Lieve Tineke, wat ben je toch een liefdevol persoon. Dank je wel voor het fijne gesprek. Hier kan ik mee verder. Liefs E.




Ervaring van E. met helderziende Tineke   Ervaring van E. met helderziende Tineke   Ervaring van E. geplaatst op 27 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Heb je zo net gesproken over een voorspelling die je hebt gedaan een tijdje terug. Ik zou een oude vriend tegenkomen die gevoelens voor mij had. Ik kon het niet plaatsen, omdat ik geen mannelijke contacten had. Maar ben pas een oude vriend tegengekomen en alles klopte gewoon. Wauw erg bijzonder dit. Als de rest uitkomt , laat ik het weten.




Ervaring van C met helderziende Tineke   Ervaring van C met helderziende Tineke   Ervaring van C geplaatst op 20 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Tineke is een hele lieve vrouw met grote gaven. Ze kan vertellen wat er speelt, alles klopte wat ze zag. Ik heb er veel aan gehad. Dankjewel ik bel jej graag weer.




Ervaring van Margot met helderziende Tineke   Ervaring van Margot met helderziende Tineke   Ervaring van Margot geplaatst op 20 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Wat praat ik graag met jou . Vorige voorspellingen allemaal uitgekomen .dus ik kijk uit naar de volgende. Mensen een echte aanrader. Sorry lijn werd verbroken bij ons laatste contact maar wordt vervolgd :).




Ervaring van wendy met helderziende Tineke   Ervaring van wendy met helderziende Tineke   Ervaring van wendy geplaatst op 11 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  lieve Tineke , al jaren bel ik jou en jij hebt altijd gelijk gehad. ook ben je een heel lieve vrouw rustig en tactvol danku wel xxx.




Ervaring van v met helderziende Tineke   Ervaring van v met helderziende Tineke   Ervaring van v geplaatst op 5 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Tineke dank je wel fijn om weer ff met je praten. Je voelt en ziet de dingen goed, je bent een topper. En altijd vriendelijk bel je gauw weer.




Ervaring van Wendy met helderziende Tineke   Ervaring van Wendy met helderziende Tineke   Ervaring van Wendy geplaatst op 16 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Hoi Tineke,
Ik spreek jou nu al 6 maanden en alles wat je zegt komt uit. Je bent helder en ik merk duidelijk dat je ervaren bent. De laatste bevestiging die je mij hebt gegeven spande de kroon. Ook dit is uitgekomen. Ik vind je positief, nuchter en lief. Dankjewel dat je er bent en voor het duwtje in de goede richting. (R).




Ervaring van - met helderziende Tineke   Ervaring van - met helderziende Tineke   Ervaring van - geplaatst op 4 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Lieve Tineke, you are the best. Aanrader allen. Als je haar gesproken hebt bel je nooit een ander. Niet te geloven. Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest bij Tineke. Heel erg eerlijk en wat fijn is dat dingen voorspeld zijn van een jaar gelden en uitgekomen zijn. 1000 x dank. Tot gauw lieve Tineke. Liefs je vriendinnetje .
.




Ervaring van Je vriendinnetje met helderziende Tineke   Ervaring van Je vriendinnetje met helderziende Tineke   Ervaring van Je vriendinnetje geplaatst op 13 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Tineke jij bent GEWELDIG. Heb het nog nooit eerder gezegd over iemand maar ik vind jou echt de beste. Ik denk dat ik daar alles mee heb gezegd.




Ervaring van ?? met helderziende Tineke   Ervaring van ?? met helderziende Tineke   Ervaring van ?? geplaatst op 7 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Bedankt tineke. je bent een aanrader .ben blij.




Ervaring van Wen met helderziende Tineke   Ervaring van Wen met helderziende Tineke   Ervaring van Wen geplaatst op 25 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Fijn om met tineke te praten. ze voelt en ziet de dingen goed. bedankt en bel je snel weer.




Ervaring van Wendy met helderziende Tineke   Ervaring van Wendy met helderziende Tineke   Ervaring van Wendy geplaatst op 11 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Heb Tineke al heel vaak gesproken en telkens heeft ze het bij het rechte eind .
Al voordat ik verteld heb wat er aan de hand is heeft zij het juiste antwoord al gegeven .
Zo ook met de hond Klara .

Hoop dat je nog lang op deze lijn bereikbaar blijft.

Mensen allemaal bellen naar Tineke dan merkt u zelf hoe goed zij kan helpen en voorspellen.
Echte aanrader dus.

Groetjes van een trouwe beller .




Ervaring van KLARA met helderziende Tineke   Ervaring van KLARA met helderziende Tineke   Ervaring van KLARA geplaatst op 10 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Alles komt altijd uit. Rustige stem en altijd juist
Tineke is een topper. Soms wacht ik
Uren voordat ik jou kan spreken maar t is altijd de moeite waard
Liefs je vriendinnetje .




Ervaring van Je vriendinnetje met helderziende Tineke   Ervaring van Je vriendinnetje met helderziende Tineke   Ervaring van Je vriendinnetje geplaatst op 9 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Ik heb je net gesproken . ke weet precies waar het over gaat tot in detail wist je uit te leggen wat er speelde. Ik hoop dat je voorspelling uit komt. ik laat het weten. Groetjes Yvonne.




Ervaring van Yvonne met helderziende Tineke   Ervaring van Yvonne met helderziende Tineke   Ervaring van Yvonne geplaatst op 24 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Lieve Tineke,
De afgelopen weken heb ik je meerdere keren gesproken, en iedere keer wist jij mij niet alleen gerust te stellen. alles wat je mij hebt verteld is uitgekomen, en dan ook nog op de dag dat je hebt gezegd dat het zou gebeuren. Echt ongelofelijk goed van je. Ik vind dat een bijzonder mooie gave hebt. Heel erg bedankt, groetjes J.




Ervaring van Joan met helderziende Tineke   Ervaring van Joan met helderziende Tineke   Ervaring van Joan geplaatst op 9 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendenalmere.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendenalmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendenalmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendenalmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden