Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendenalmere.nl


  Helderzienden uit Almere geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Odette
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendenalmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Odette. Wat stond ik versteld toen ik je vanmiddag sprak.

Super bedankt voor je geweldige consult.
Dank je wel, Ray.




Ervaring van Ray met helderziende Odette   Ervaring van Ray met helderziende Odette   Ervaring van Ray geplaatst op 10 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Helderziende Odette is in 1 woord fantastisch. Ze weet de situatie zo goed te beschrijven van beide kanten.
Liefs.




Ervaring van Donald met helderziende Odette   Ervaring van Donald met helderziende Odette   Ervaring van Donald geplaatst op 30 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette,
Graag wilde ik nog toevoegen dat je veel meer dan die 5 sterren waard bent. Ik ben je keer op keer erg dankbaar op zowel prive als zakelijk gebied. Heb de afgelopen jaar veel op persoonlijke vlak mogen ontwikkelen. Ik ben uitermate tevreden met de manier waarop je je readings houdt. Tot de volgende x en bedankt voor vandaag.
Liefs, FP.




Ervaring van FP met helderziende Odette   Ervaring van FP met helderziende Odette   Ervaring van FP geplaatst op 22 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Ongelofelijk goed ben jij Odette. Superhelder. Echt grote klasse wat jij allemaal zag.




Ervaring van Jacqueline met helderziende Odette   Ervaring van Jacqueline met helderziende Odette   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 6 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Ik wil je bedanken voor al je hulp.
Heel heel heel erg bedankt.




Ervaring van Marina met helderziende Odette   Ervaring van Marina met helderziende Odette   Ervaring van Marina geplaatst op 12 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Hele goede tips meegekregen van helderziende Odette. Je bent zo een positieve en oprechte vrouw. Duizendmaal dank voor de mooie gesprekken en de ongelooflijke hulp die je me geeft.




Ervaring van Sanne met helderziende Odette   Ervaring van Sanne met helderziende Odette   Ervaring van Sanne geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  De verbinding viel weg, ik wil je heel erg bedanken voor de inzichten die je mij hebt gegeven. Zonder twijfel de beste op de lijn.
Groetjes, B.




Ervaring van B met helderziende Odette   Ervaring van B met helderziende Odette   Ervaring van B geplaatst op 20 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Jeetje. wat een binnenkomer zeg. Ik had nog niks gezegd en ze kwam meteen tot de kern van alles. Heel bijzonder wat ze allemaal zegt. Ik ben erg benieuwd naar je voorspellingen. Heb er alle vertrouwen in.




Ervaring van Ik met helderziende Odette   Ervaring van Ik met helderziende Odette   Ervaring van Ik geplaatst op 9 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette

Gelukkig was ik de eerste vandaag. Ik heb zoveel aan de gesprekken met jou en moet altijd snel schrijven want alles wat jij me vertelt, komt uit. Zoo bijzonder en consistent zijn jouw voorspellingen.
Anderen hebben soms wel en soms niet gelijk jij altijd en geeft ook heel veel informatie .

Daarom ben je ook altijd in gesprek.
Als het verkocht is laat ik het je weten. Dank je lieve Odette .

LIEFS
S.




Ervaring van S met helderziende Odette   Ervaring van S met helderziende Odette   Ervaring van S geplaatst op 26 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, wilde je weer ontzettend bedanken. Alles klopt tot in de detail. Elke keer blijf ik me erover verbazen hoe je het allemaal weet.
Je bent de beste op de lijn.
Dankjewel voor je fijne heldere consult.
Altijd zo fijn om me weer rustig te voelen na jou gesproken te hebben.
Tot Bellens. Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Odette   Ervaring van Anoniem met helderziende Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette
Ik bel je al een geruime tijd over hetzelfde, ik wil je laten weten dat alles wat je tot nu toe voorspeld hebt is uitgekomen . Je bent een kanjer. Als ik ergens mee zit bel ik je en dan maak jij mij weer rustig omdat ik weet dat wat je ziet en voelt gaat uitkomen. Negatief nieuws vertel je ook. En dat is alleen maar goed.
Dankjewel voor je fijne duidelijk consult.
Tot gauw.
Liefst .




Ervaring van Anoniem met helderziende Odette   Ervaring van Anoniem met helderziende Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, ik was gisteren de eerste die je mocht spreken. En het eerste wat je zei over een beslissing genomen die er genomen was kon ik plaatsen omdat er die dag iets was voorgevallen.
Elke keer als ik jou spreek hoef ik niks te vertellen. Jij kan mij vertellen dat er iets gebeurt is en wat er gaat gebeuren.
En het gebeurt allemaal zoals je zegt.

Ook mooi dat we kunnen lachen om mij eigen stommiteiten en frustraties en door jou kan ik wel eerlijk zijn naar mezelf.
Dankbaar voor dit eerste gesprek vh jaar met jou. Ik wil je niet te vaak bellen maar jouw inzichten zijn zo enorm goed.

Liefs,
S.




Ervaring van S met helderziende Odette   Ervaring van S met helderziende Odette   Ervaring van S geplaatst op 4 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Odette je gaf me de bevestiging die ik net nodig had. Loop al lang te piekeren en zojuist een gesprek met jou gehad wat mij erg veel inzichten heeft gegeven.
Wat jij voorspelt gaat ook uitkomen. Zoals de andere voorspellingen.
Ondanks verdriet en pijn ben ik toch ook mede door jouw readings weer in mijn eigen kracht gekomen. Ik weet waar mijn grens ligt en jij gaf mij de bevestiging.
Bedankt nogmaals. De beste op de lijn.




Ervaring van M met helderziende Odette   Ervaring van M met helderziende Odette   Ervaring van M geplaatst op 16 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Odette,

Ik wens je te bedanken voor heel veel. Maar vooral voor uw geduld, kennis, zachtheid en vertrouwen.
Bedankt dat ik eerlijk tegen u kan zijn en dat je het ook gunt.
Ik hoop van harte u weet dat ik het zo goed met u meen juist omdat ik het zuiver en eerlijk meen en bedoel.
En via deze weg wens ik u een prachtig afsluiting van het jaar en een topper van een nieuwe jaar. Dat ook al uw wensen mogen ontplooien.

Oprecht
Dank
Marijke

.




Ervaring van Marijke met helderziende Odette   Ervaring van Marijke met helderziende Odette   Ervaring van Marijke geplaatst op 12 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Beste, geweldige Odette. Je hebt me door jouw juiste en duidelijke zienswijze, inzichten zo ontzettend geholpen in de aanpak van een voor mij pijnlijke kwestie. Jouw rustige, verstandige houding blijf ik bewonderen. Je bent al vijf jaren een toppertje voor mij en dat blijf je. Ik heb gaandeweg zoveel meer kunnen begrijpen en plaatsen door jou. Dank je x Ch.




Ervaring van Je weet wie. met helderziende Odette   Ervaring van Je weet wie. met helderziende Odette   Ervaring van Je weet wie. geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Beste, geweldige Odette. Je hebt me door jouw juiste en duidelijke zienswijze, inzichten zo ontzettend geholpen in de aanpak van een ( voor mij ) pijnlijke kwestie. Jouw rustige, verstandige houding blijf ik bewonderen. Je bent al vijf jaren een toppertje voor mij en dat blijf je. Ik heb gaandeweg zoveel meer kunnen begrijpen en plaatsen door jou. Dank je x Ch.




Ervaring van Je weet wie :) met helderziende Odette   Ervaring van Je weet wie :) met helderziende Odette   Ervaring van Je weet wie :) geplaatst op 13 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Odette, bedankt voor een aantal belangrijke inzichten die ik heb gekregen over een persoon. U komt snel to the point. U kon de huidige situatie goed omschrijven en u heeft een aantal gedetailleerde voorspellingen gedaan. Daarnaast heeft u ook aangegeven hoe ik een cruciaal moment het best kan aanpakken in de toekomst. Ik zal uw tips opvolgen en ik vertrouw erop dat het goed komt.




Ervaring van M met helderziende Odette   Ervaring van M met helderziende Odette   Ervaring van M geplaatst op 11 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, door jou krijg ik steeds een beetje inzicht in wat er speelt. Drie maanden geleden heb ik jou gesproken en vandaag vertelde jij mij hetzelfde, alleen nu heb jij mij een stukje meer informatie gegeven van hoe het zich verder gaat ontwikkelen. Bijzonder hoe jij alles zo in een volgorde opnoemt hoe het gaat plaatsvinden. Wie weet tot over een tijdje, liefs, S.




Ervaring van s. met helderziende Odette   Ervaring van s. met helderziende Odette   Ervaring van s. geplaatst op 7 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Dear Odette, lucky for me you give an amazing amount of detail even in a short time. The signal broke and I tried to call back but it was so busy, you are too good ;). Thank you so much and I look foward to our next illuminating and longer chat. X.




Ervaring van W met helderziende Odette   Ervaring van W met helderziende Odette   Ervaring van W geplaatst op 5 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, ik heb jou nu een aantal keer gesproken. In maart voorspelde jij een situatie die ik niet kon plaatsen. Totdat ik er 3 maanden later achter kwam dat jij dit al zag en dit had voorspeld. Alles viel op z,n plek. Jij helpt me met jouw prachtige en vooral hele duidelijke gesprekken door deze situatie heen. En geeft me vooral heel veel kracht en energie zodat ik er vertrouwen in blijf houden. Bedankt voor alles Odette.




Ervaring van Lini met helderziende Odette   Ervaring van Lini met helderziende Odette   Ervaring van Lini geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Ik heb lang geprobeerd Odette te bereiken. Het gesprek was het wachten de moeite waard. Odette omschrijft duidelijk hoe de situatie is, ze geeft klaarheid over wat en waarom het verkeerd liep, ze geeft advies hoe we het best reageren. Ze voelt niet alleen aan hoe we onszelf beter kunnen begrijpen maar ook hoe we de anderen beter kunnen begrijpen. Ze bezit een uitzonderlijke gave om tot de kern te komen over verleden, heden en toekomst en dit enkel op basis van het doorgeven van een voornaam. Ze omschrijft de situatie zo helder dat ik versteld stond. Ik ben dankbaar voor de vele inzichten die ze gaf en geloof 100 % wat ze zei en dat is zeldzaam. Een consult met Odette is leerrijk en eerlijk, het heeft mij geheeld om het keerpunt in mijn leven te zien als een nieuwe start voor een positieve toekomst, niet alleen voor mijzelf maar voor mijn dierbaren.




Ervaring van Isabel met helderziende Odette   Ervaring van Isabel met helderziende Odette   Ervaring van Isabel geplaatst op 9 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, in 1 woord. Dankjewel Marijke.




Ervaring van Marijke met helderziende Odette   Ervaring van Marijke met helderziende Odette   Ervaring van Marijke geplaatst op 19 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, ik vond het nu toch wel eens hoog tijd om een review bij je te plaatsen. Normaal vergeet ik het, maar de wijze waarop je iedere keer weer de spijker op zijn kop slaat, is bewonderenswaardig.
Je tomeloze geduld, maar ook de wijze waarop je minder goed nieuws weet te brengen is goud waard.

Ik vrees dat ik je nog vaak kom 'storen' en laat het direct weten als je de volgende recht zitting de spijker weer op zijn kop hebt. Ik hoop het, maar heb er ook vertrouwen in.

Lieve groetjes S.




Ervaring van S met helderziende Odette   Ervaring van S met helderziende Odette   Ervaring van S geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette, ik was gisterenavond de eerste die jou te spreken kreeg. Gelukkig voor mij want het is niet gemakkelijk jou te spreken. Maar wat een stroom aan informatie geef je toch steeds weer. En ook weer steeds uitgelegd met de vraag en waarom is dat zo. En daarop steeds een antwoord, en daarom is het zo. Alles is duidelijk en dus waardevol. Maar ook de bevestiging van mijn eigen intuitieve inzichten. Ik wil je graag heel erg bedanken. Het is altijd weer een kadootje.




Ervaring van Monica met helderziende Odette   Ervaring van Monica met helderziende Odette   Ervaring van Monica geplaatst op 9 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Superbedankt Odette. We werden afgebroken, en je was meteen weer in gesprek, maar ik ben blij je gesproken te hebben. Heel verhelderend. Nogmaals dank.




Ervaring van Verrast met helderziende Odette   Ervaring van Verrast met helderziende Odette   Ervaring van Verrast geplaatst op 9 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Odette, wil je nogmaals bedanken voor je zuivere readings. Je bent erg goed, gewoon de beste op de lijn. Je geeft duidelijke inzichten waarbij ze op chronologische wijze mogen uitkomen. Dank je wel voor je steun en de gesprekken die ik regelmaat met je mag voeren. Ik sta namelijk constant versteld van je waarnemingen die je doet en wanneer ze ook echt daadwerkelijk mogen uitkomen. Dank je wel voor alles. Lieve groet F.




Ervaring van FF met helderziende Odette   Ervaring van FF met helderziende Odette   Ervaring van FF geplaatst op 8 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette,
Ik heb geen woorden voor jou en je voorspellingen. Je bent altijd bezet en ik snap waarom. Afgelopen weken sprak ik jou over uiteenlopende zaken, relatie, werk en financieen. De eerste voorspelling over Financieen is al uitgekomen, positief precies zoals jij zo overtuigd vertelde.
Je bent discreet en eerlijk. Iets wat niet gebeurt gebeurt niet en sommige dingen gebeuren wanneer het moet en niet wanneer we het willen.
Je bent voor mij wel de beste hoor samen met Tabitha voorspel jij consequent zaken die uitkomen. Alleen ben je vaak in gesprek, dat is omdat je zo goed bent.
Liefs.




Ervaring van S met helderziende Odette   Ervaring van S met helderziende Odette   Ervaring van S geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Duizend maal dank voor de gouden raad om in het leven bepaalde dingen beter te kunnen balanceren. De vele vragen die ik had werden voorzien van een zeer gedetailleerde uitleg. En wat opmerkzaam is dat bij jou het minder leuke nieuws op mijn levenspad veel zachter overkwam en je het leert omdraaien naar iets positiefs. Bovendien maken jouw prachtige en rustgevende stem jou tot een uniek persoon op deze lijn. Ik begrijp waarom dat men je zo moeilijk kan bereiken. Ook de groetjes van me katje.




Ervaring van YDCat met helderziende Odette   Ervaring van YDCat met helderziende Odette   Ervaring van YDCat geplaatst op 24 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Zo een fijne dame. Als ik je te pakken krijg, geef je me zoveel antwoorden op zoveel vragen. Onze tijd is meestal te kort.
In het verleden zijn voorspellingen uitgekomen van je. Dingen die ik niet kon plaatsen voorspelde jij en achteraf besefte ik dat jij dit voorspeld had. Ik hou je op de hoogte. Dank je lieve Odette.
.




Ervaring van S met helderziende Odette   Ervaring van S met helderziende Odette   Ervaring van S geplaatst op 11 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Wat een prachtige vrouw is dit, heel empathisch, ze verteld wat ze ziet in chronologische volgorde. Ook de dingen die niet leuk gaan verlopen verteld ze je. Maar dat vind ik heel fijn, je weet waar je aan toe bent. Kortom, pracht medium die met zaken komt waar je echt iets aan hebt en geloof me, ik heb er heel veel gebeld, Odette springt er met kop en schouders bovenuit.




Ervaring van T met helderziende Odette   Ervaring van T met helderziende Odette   Ervaring van T geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Ik heb jou deze avond gesproken voor de eerste
maal als laatste. U zegt zoals het is, zoals het ook moet zijn heb heel wat opgestoken van ons gesprek waar ik mee verder kan en me ook een rustiger gevoel geeft. Ik ga jou op de hoogte houden, hoe het verder verloopt. Dankje.




Ervaring van Onbekend met helderziende Odette   Ervaring van Onbekend met helderziende Odette   Ervaring van Onbekend geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Ben blij dat ik u gesproken heb. Super, u voelt en ziet veel bel u snel terug.




Ervaring van Anoniem met helderziende Odette   Ervaring van Anoniem met helderziende Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve Odette,
Ik wil je heel hartelijke danken voor je reading.
Je hebt me erg gerustgesteld, dees had ik echt nodig. Je bent een oprecht medium die zegt waar het op staat. Eerlijk en zuiver medium. Je kan ontzettend goed de situatie beschrijven met enkel en alleen een naam. Je zat er bonk op. Je ziet veel en weet veel. Geeft veel richtlijnen mee waar we zeker iets mee kunnen doen. Petje af. Waw.
Dank je wel. Je hebt een loep zuivere gave.
Groetjes
Fanny.




Ervaring van Fanny met helderziende Odette   Ervaring van Fanny met helderziende Odette   Ervaring van Fanny geplaatst op 3 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Beste Odette,


Ik kom de juiste woorden te kort om u te bedanken voor de mooie reading, welgemeend en zo lief.

Snel en veel info, voel me net op een of in een roze wolk.

Dank aan u.




Ervaring van Marijke met helderziende Odette   Ervaring van Marijke met helderziende Odette   Ervaring van Marijke geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Odette
  Ervaring met helderziende Odette
  Lieve lieve Odette, de allerbeste op de LIJN.
Voorspellingen komen uit.
Staat je keurig te woord is ongelooflijk in haar waarnemingen vind het super van haar dat ze je ook de minder leuke dingen op een wijze manier overbrengt.
Ik heb liever de waarheid dan dat ik op iets zit te wachten wat totaal niet gaat komen.
Dus mensen kan je tegen de waarheid en wil je verder en gelukkig in je leven zijn.
twijfel niet en bel Odette en je zal het met mijn eens zijn.

Odette je bent voor mij echt de Beste medium en dat mag gezegd worden.
5 sterren daar doe ik niet aan voor mij ben je veel meer waard.

Heel veel liefs van N. (stier).




Ervaring van N. Stier met helderziende Odette   Ervaring van N. Stier met helderziende Odette   Ervaring van N. Stier geplaatst op 6 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendenalmere.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendenalmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendenalmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendenalmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden