Home Ervaringen Almere Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendenalmere.nl


  Helderzienden uit Almere geven nu advies.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Johan
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Almere?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Almere van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Almere.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendenalmere.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Almere had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Topman.




Ervaring van V met helderziende Johan   Ervaring van V met helderziende Johan   Ervaring van V geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Johan is een topper. Meer dan 5 sterren waard. Dank je voor je oprechtheid. En dank je dat je mijn kon bevestigen wat er precies speelde. Super top. Ik ga hier zeker mee aan de slag. Nogmaals dank. Xxx s.




Ervaring van S met helderziende Johan   Ervaring van S met helderziende Johan   Ervaring van S geplaatst op 3 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Lieve Johan, mijn steun en toeverlaat in moeilijke tijden. Sorry als ik aan je twijfel wanneer je tegen mij dingen voorspelt. Tot nu toe heb je het altijd maar echt altijd bij het rechte eind gehad ondanks hoe ongeloofgelijk het allemaal klonk. Ondanks mijn onzekerheden heb ik alle vertrouwen in wat je zegt. Groetjes E.




Ervaring van E met helderziende Johan   Ervaring van E met helderziende Johan   Ervaring van E geplaatst op 22 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Johan, wat heb jij een sterke gave. Up to the point en top.




Ervaring van aniet met helderziende Johan   Ervaring van aniet met helderziende Johan   Ervaring van aniet geplaatst op 4 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Johan, ik hoefde jou niet veel te vertellen, want je ziet en voelt het heel goed aan. Jij behoort tot de betere hier op de lijn, echt top. Bedankt voor de voorspellingen, inzichten en steun. Tot later.




Ervaring van Anoniem met helderziende Johan   Ervaring van Anoniem met helderziende Johan   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Lieve man zonder vooroordelen.
Nu hopen dat het uitkomt wat Johan zegt .
Ga je gelijk bellen Johan .




Ervaring van Thea met helderziende Johan   Ervaring van Thea met helderziende Johan   Ervaring van Thea geplaatst op 17 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Ik sprak johan voor de tweede maal en ziet de dingen nog altijd zoals de vorige keer dat ik hem sprak , ik wacht het bericht af en als het zover is dan stuur ik je terug een bericht om je het te laten weten het goede nieuws. Het is een zeer lieve aangename man je krijgt een goed gevoel bij johan echt een aanrader, hij zegt de dingen hoe ze werkelijk zijn .
groetjes.




Ervaring van inge met helderziende Johan   Ervaring van inge met helderziende Johan   Ervaring van inge geplaatst op 23 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  zeer mooi en inhoudsvol gesprek, zonder informatie wist hij de perfect wat er gaande was. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de voorspellingen die hij deed , naar de toekomst toe, ook correct zullen zijn. Zeker een aanrader .




Ervaring van rita met helderziende Johan   Ervaring van rita met helderziende Johan   Ervaring van rita geplaatst op 22 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Ik sprak voor de eerste maal met Johan, een zeer aangename man , ik zal eind juni nieuws krijgen wat ben ik benieuwd en laat het je zeker weten als het zover is. je gaf mij een positief gevoel en veel moed, je zei dat ik mij niet nerveus moest maken.

Groetjes Inge tot later JOHAN.




Ervaring van Inge met helderziende Johan   Ervaring van Inge met helderziende Johan   Ervaring van Inge geplaatst op 4 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  ik had je beloofd om iets te schrijven , de steun die je me elke keer geeft , geeft me weer moed om verder te gaan. er zijn dingen die je mij vertelde over personen , waar je gelijk gekregen in hebt.dank je wel Johan.




Ervaring van CHR met helderziende Johan   Ervaring van CHR met helderziende Johan   Ervaring van CHR geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Goed consult, allemaal juiste waarnemingen. Helaas viel de verbinding heel snel weg door onbekende oorzaak.




Ervaring van Maja met helderziende Johan   Ervaring van Maja met helderziende Johan   Ervaring van Maja geplaatst op 11 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Hartelijk dank voor dit fijne gesprek. Het gesprek heeft mij hoop gegeven en heldere adviezen en waarnemingen waar ik mee verder kan. Ik hou u op de hoogte van de gebeurtenissen. Dank je wel.




Ervaring van Diana met helderziende Johan   Ervaring van Diana met helderziende Johan   Ervaring van Diana geplaatst op 8 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Johan is een goede gids, om moeilijke situaties aanvoelen en goed raad te geven en zo iets te kunnen veranderen. Hij kan dus heel goed invoelen. En rechtaan-rechtuit. Een goede aanrader.




Ervaring van M. met helderziende Johan   Ervaring van M. met helderziende Johan   Ervaring van M. geplaatst op 11 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Hallo Johan, wat je zei klopte volledig, ik hoop dat er binnenkort verandering komt en dat dan alles goed mag gaan. Was aangenaam verrast door wat je allemaal zei, je bent een aangenaam persoon om mee te praten,. ik bel je zeker nog terug.




Ervaring van yol. met helderziende Johan   Ervaring van yol. met helderziende Johan   Ervaring van yol. geplaatst op 9 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Johan, bedankt voor de hoop .




Ervaring van Mm met helderziende Johan   Ervaring van Mm met helderziende Johan   Ervaring van Mm geplaatst op 24 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  dankjewel voor het fijne gesprek.




Ervaring van E met helderziende Johan   Ervaring van E met helderziende Johan   Ervaring van E geplaatst op 21 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Duizendmaal dank voor de troost. De bevestiging ook. Ik ga belofte houden en idd mijn eigen weg. Fijne en lieve man om mee te praten, weet waar die het over heeft. Bedankt X.




Ervaring van I met helderziende Johan   Ervaring van I met helderziende Johan   Ervaring van I geplaatst op 15 december 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Ik heb Johan ook net even gebeld. en hoop dat het uitkomt wat hij gezegt heeft.




Ervaring van Astrid met helderziende Johan   Ervaring van Astrid met helderziende Johan   Ervaring van Astrid geplaatst op 25 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Gij zijt een toppertje heb je net gesproken. Maar ik zal je snel weer bellen. Wat een goed consult lieve mensen Johan weet waar hij over praat. Super goed aangevoeld hoe mijn situatie is, zeer vriendelijke en meegaand man. En Johan is een mooie naam anno 2016 :).

Liefs meisje met de schone kaarten uit nl :).




Ervaring van Anoniem met helderziende Johan   Ervaring van Anoniem met helderziende Johan   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 augustus 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Heb Johan net gesproken. Ik wil u hartelijk bedanken u bent echt heel goed. Groetjes anoniem.




Ervaring van anoniem met helderziende Johan   Ervaring van anoniem met helderziende Johan   Ervaring van anoniem geplaatst op 28 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Hai Johan,

Ik heb een paar keer gebeld over een man waar ik geen hoogte van krijg, je gaf aan te zien dat ik nog wel berichten zou ontvangen, maar dat deze negatief zouden zijn. Kon het me moeilijk voorstellen, want ik was al klaar met hem.en zag het nut niet waarom hij dan nog berichten zou moeten sturen. Maar ik ben toch weer in contact gekomen, en hij liet weten een vriendin te hebben.

Ik moest aan je denken, en je voorspelling. Ik hoop dat je snel weer online bent.want heb nog een paar vraagjes :).

Groetjes,
B.




Ervaring van B met helderziende Johan   Ervaring van B met helderziende Johan   Ervaring van B geplaatst op 9 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  DAG JOHAN,

grote dank. Jij ziet heel veel. En je zegt rake dingen. Van sommige dingen weet ik dat ze heel juist zijn. Ik zal de juiste keuze maken van man.

veel succes.




Ervaring van kat met helderziende Johan   Ervaring van kat met helderziende Johan   Ervaring van kat geplaatst op 4 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Heb Johan zojuist gesproken over mijn werk en hij wist zonder info van me aan te geven over wat het probleem is voor me. Hij is een vriendelijke man om mee te praten. Dank u voor het consult van net (zondagmiddag rond 1600 uur, dame met weinig tijd).




Ervaring van xy met helderziende Johan   Ervaring van xy met helderziende Johan   Ervaring van xy geplaatst op 3 juli 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  In 1 woord Top consulent.




Ervaring van R met helderziende Johan   Ervaring van R met helderziende Johan   Ervaring van R geplaatst op 25 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Super goed,en duidelijk. Bedankt. gr Carolien.




Ervaring van Carolien met helderziende Johan   Ervaring van Carolien met helderziende Johan   Ervaring van Carolien geplaatst op 22 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Mijn samenvatting voor Johan na twee gesprekken,.BEREGOED.
Chris.




Ervaring van Chris met helderziende Johan   Ervaring van Chris met helderziende Johan   Ervaring van Chris geplaatst op 11 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Heel vriendelijk rustig persoon die verleden en heden nauwkeurig weet te omschrijven. Dus dat geeft zeker vertrouwen in zijn toekomst visie.
chris.




Ervaring van Chris met helderziende Johan   Ervaring van Chris met helderziende Johan   Ervaring van Chris geplaatst op 10 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Dankjewel Johan voor je eerlijke analyse. Soms kunnen voorspellingen echt wel klaarheid brengen in een situatie. Of dit nu positief of negatief is. Je was klaar en duidelijk zonder foefkes noch inpraten op wat ik graag wou horen. Je liet me de realiteit zien zoals het was en is.




Ervaring van Saturnus met helderziende Johan   Ervaring van Saturnus met helderziende Johan   Ervaring van Saturnus geplaatst op 10 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  dank je wel voor het gesprek ben heel tevreden. het klopt wat je vertelde en ben blij met hetgeen je verteld hebt. nogmaals dank je wel.




Ervaring van chr met helderziende Johan   Ervaring van chr met helderziende Johan   Ervaring van chr geplaatst op 7 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  johan gaf veel gedetailleerde info over huidige situatie. ik hoefde niets te zeggen. Gaby.




Ervaring van gaby met helderziende Johan   Ervaring van gaby met helderziende Johan   Ervaring van gaby geplaatst op 7 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  dank u wel johan jammer dat ik niet meer sterren kan geven want jy verdient er heel veel meer. chapoo alles klopte wat je me zei ik zal je zeker nog terug bellen. Lieve mensen ik raad je johan aan is top.




Ervaring van myriam met helderziende Johan   Ervaring van myriam met helderziende Johan   Ervaring van myriam geplaatst op 6 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendenalmere.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendenalmere.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendenalmere.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendenalmere.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden